Hogyan használd az IzzyPayt a vásárlás során?

Tekintve, hogy a Vásárolj Most, Fizess Később (Buy Now Pay Later – BNPL) szolgáltatás új a magyar piacon, röviden elmagyaráztuk, hogyan használd az IzzyPay-t online vásárláskor.

Az egész folyamat néhány egyszerű lépésből áll:

1.

Amikor online vásárolsz, tedd a megvásárolni kívánt terméket a kosaradba és a fizetési folyamat során válaszd az IzzyPay fizetési módot.

2.

Add meg a személyi igazolványod számát, hogy azonosítani tudjunk és ezáltal a kényelmes IzzyPay fizetési módszert kínálhassuk.

Az IzzyPay rendezi a kerekedővel az online rendelésed ellenértékét. Te pedig megkapod házhoz szállítva a terméket. Van időd, hogy kipróbálhasd az általad megrendelt dolgokat mielőtt fizetned kellene. Kényelmes, ugye?

3.

14 nap áll rendelkezésedre, hogy az általad rendelt terméket kifizesd az IzzyPaynek. Ne feledd, csak azokért a termékekért fizetsz, amik tetszenek és szeretnéd megtartani.

Az IzzyPay nem számít fel semmilyen költséget, ha 14 napon belül fizetsz. Ez teszi az IzzyPay-t a legkényelmesebb fizetési móddá a piacon.

Amikor a fizetési határidő közeledik az IzzyPay emlékeztetet téged erre.

Amennyiben több időre van szükséged a vásárlásod kifizetéshez, egy kis összeg fejében a fizetési határidőd további 14 nappal meghosszabbíthatod.

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Cikk ajánló

Friss hírek