Könnyítsd meg a gyerekcipő vásárlást az IzzyPay segítségével!

Rémálom a cipővásárlás a gyerekkel? Megmutatjuk, hogyan segít az IzzyPay, hogy könnyebb legyen az élet. Miért érdemes BNPL-lel beszerezni a gyerekcipőket? A gyerekek lába folyamatosan nő és fejlődik, különösen a korai években, így akár 2-4 havonta is szükséges lehet cipőt cserélni. Ezzel együtt a megfelelő lábbeli kiválasztása rendkívül fontos, mivel a gyermekek lábainak egészségére és fejlődésére is nagy hatással van.

Az IzzyPay-t, Magyarország első BNPL (Buy Now Pay Later – Vásárolj most, fizess később) szolgáltatását egyre több helyen vehetik igénybe az online vásárlók, már gyerekcipőt is rendelhetnek halasztott fizetéssel. A méltán népszerű, több évtizedes tapasztalattal rendelkező Mazsola Gyerekcipő is csatlakozott partnereinkhez, így már náluk is választhatjátok az IzzyPay fizetési módot. Miért fontos ez? Lássuk:

Stresszmentes vásárlási élmény

A gyerekekkel vásárolni már önmagában is kihívást jelenthet, hiszen a cipőpróbálás gyakran küzdelmes és időigényes folyamat, ami könnyedén csaphat át hisztibe. A gyerekek jelentős többsége nem tudja egyértelműen megfogalmazni, milyen típusú, formájú cipőt szeretne, vagy nem látja át a kényelem és az illeszkedés jelentőségét a külcsínnel szemben. Persze fontos szempont, hogy a cipő viselőjének is tetsszen a kiszemelt termék, vagyis több dolgot kell figyelembe vennünk a vásárlás során: illeszkedjen a gyerek igényeihez, a szülők elvárásaihoz, és stimmeljen a méret is.

Jól látható, hogy ennyi szempontnak megfelelni, ideális egyensúlyba hozni a cipő megvásárlásakor nehéz, miközben a gyerekek türelme véges. Így nem egyszerű üzletben, plázában megtalálni a megfelelő méretet vagy stílust. Nem utolsó sorban a cipőpróbálás egyszerűbbé válik otthon, nyugodt körülmények között. Éppen ezért egyre népszerűbb a gyermekcipők online vásárlása, ami lehetővé teszi a stresszfaktorok minimalizálását.

Ezt a vásárlói igényt ismerte fel a Mazsola Gyerekcipő, mely a gyermek lábbeliket árusító webáruházak közül elsőként vette fel kínálatába az IzzyPay fizetési lehetőséget. Nagy örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen elkötelezett boltot tudhatunk kiemelt partnereink között, hiszen a Mazsola a kilencvenes évek óta változatlanul olyan termékeket kínál, amelyek meggyőződésük szerint a legjobbak között vannak a piacon, mind minőség, mind ár–érték arány tekintetében. Kínálatukban lábbelik garmadája található meg, így átmeneti cipők, szandálok, téli és supinált cipők, valamint a különböző kiegészítők. Olyan elismert márkákkal büszkélkedhetnek mint a D.D. Step, Geox és Szamos cipők.

Kényelmes és rugalmas

Az online cipővásárlás során mindig fennáll annak a kockázata, hogy a cipő mérete vagy formája nem illeszkedik megfelelően a gyerek lábára. Ezért jön jól a hazai BNPL éllovasa, az IzzyPay: szolgáltatásunk igénybevételével csak 14 nap elteltével kell kifizetni a termék árát, vagyis a cipőt előrefizetés nélkül felpróbálhatjátok otthon, így arra is van lehetőség, hogy akár több pár lábbelit rendeljetek, és csak a megfelelőt tartsátok meg. Ha esetleg próba után derül ki, hogy nem megfelelő a termék, lehetőséged van anélkül visszaküldeni, hogy állna benne a pénzed, és várnod kéne a visszatérítésre. A pénztárcád is hálás lesz! Csak azért fizetsz, amit valóban megtartasz.

Ne hagyd, hogy a gyerekcipők vásárlása terhet jelentsen. Az IzzyPay lehetővé teszi, hogy rugalmasan és kényelmesen szerezz be minden szükséges cipőt gyermeked számára. Vásárolj most, és élvezd a BNPL által nyújtott előnyöket!

Ha tetszik, oszd meg hírünket!

Share on facebook
Facebook
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Cikk ajánló

Friss hírek