Legyél az elsők között!

Növeld áruházad bevételét az IzzyPay segítségével most kedvezményesen

Legyél te is az elsők között és csapj le kedvezményes csomagunkra! Az IzzyPay, Magyarország első lakossági BNPL (Buy Now, Pay Later – Vásárolj Most, Fizess Később) szolgáltatása most 30 százalék kedvezményt kínál 3 hónapon keresztül minden újonnan megkötött együttműködés esetén. Tedd elérhetővé a BNPL fizetést az IzzyPay segítségével, és növeld az eladásaid számát egyszerűen!

Mi az a BNPL?

A BNPL – Vásárolj Most, Fizess Később fizetési opció felajánlásával a vásárlóknak a vásárlást követően 14 napon belül kell kifizetni a kiszemelt termékek árát, így bátrabban mernek rendelni, amivel növekedik az eladásaid száma. Miközben a vevőknek nem kell előre megadniuk bankkártya adataikat, az IzzyPay átvállalja tőled a vásárlás összegének behajtását – veled pedig akár azonnal elszámol.

Miért válassz minket?

Az új, korszerű fizetési megoldás nagyobb rugalmasságot jelent a vásárlóknak, az üzletek pedig a BNPL fizetés felajánlásával jelentősen megnövelhetik a forgalmukat és csökkenthetik a visszafordulások arányát. A webáruházak árbevétele akár 35-40 százalékkal növekedhet azáltal, hogy egy olyan modern vásárlási eszközt és fizetési szabadságot biztosítanak, mint az IzzyPay.

Egyszerűen

A Shoprenteren keresztül gyorsan és egyszerűen elérhetővé teheted webáruházadban az új fizetési modellt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az egyedi, kedvezményes megállapodásért vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlap kitöltésével