Vedd könnyedén! - IzzyPay

ajánlatunk

A magyar e-kereskedelem napjára - #ekernap

Gyere a kiállítói asztalunkhoz, és próbáld ki, milyen egyszerűen zajlik a vásárlás. Az IzzyPay “vásárolj most, fizess később” fizetési szolgáltatás segítségével a megvásárolt termékeket akár azonnal elteheted és csak 14 napon belül kell kifizetned.

Nem számít milyen webáruház rendszert használsz, ha május 31-ig regisztrálsz ezen az oldalon, akkor most 30% kedvezményt adunk a IzzyPay díjaiból három hónapig.

Ha nem vagy biztos abban, hogy a vásárlóid szeretnék, hogy a webáruházadban tudjanak élni az IzzyPay kínálta fizetési megoldással, akkor válaszd az egy hónapos ingyenes felmérési szolgáltatásunkat, mely segítségével meg tudjuk mutatni Neked, hogy a vásárlóid hány százaléka szeretné, ha ez a fizetési mód is elérhető lenne a webshopodban. Ezt a szolgáltatást a ConvKit segítségével nyújtjuk, mely konverziónövelő popup megoldását két hónapig ingyenesen használhatod a webáruházadban. A felmérésben résztvevő webshopoknak is jár a 30%-os díjkedvezmény három hónapra, ha úgy döntenek később, hogy igénybe veszik szolgáltatásunkat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az egyedi, kedvezményes megállapodásért vedd fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlap kitöltésévelP

Kérsz egy hónapos ingyenes felmérést?

Ha nem tudnád, mi az az IzzyPay - “vásárolj most, fizess később” szolgáltatás

“Vásárolj most, fizess később!”
Egy új fizetési megoldás, mely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a megvásárolt termékeket csak később fizessék ki, miután a termék már megérkezett, és kipróbálták.

Ne maradj ki belőle, szerezz előnyt a versenytársaiddal szemben. A vásárlóid imádni fogják ezt az új lehetőséget a webáruházadban.

A felmérések szerint a következő változásokat eredményezheti a “vásárolj most, fizess később” fizetési mód bevezetése a Te webáruházadban is:

   • Növekszik a vásárlói kosár értéke. Ágazattól, terméktípustól, célközönségtől és sok egyéb paramétertől függően a A BNPL bevezetését követően az átlagos kosárérték 15-85% közötti növekedése tapasztalható (nemzetközi statisztikák). Könnyebbé válik a magasabb értékű termékek értékesítése.
   • Csökken a kosár elhagyók száma: A BNPL bevezetését követően a befejezetlen vásárlások száma 35%-kal csökkent, ami jelentős forgalom növekedést eredményezhet.
   • Javul a vásárlói elégedettség és élmény, csökken a lemorzsolódás. A BNPL bevezetése jelentős mértékben hozzájárul a márkahűség kialakulásához és csökkenti az ügyfél lemorzsolódás mértékét. A zökkenőmentes vásárlási élmény 76%-kal növelheti a vásárlás megvalósulásának valószínűségét.
   • Csökken az ügyfélszerzés költsége, elsősorban a „Z” generáció tagjai lesznek fogékonyak erre az újdonságra. A felmérésekben résztvevő „Z” generáció (>1996) tagjainak 44%-a részesítette előnyben a BNPL-t bármely más megoldás helyett.

Próbáld ki a leginnovatívabb fizetési módot (BNPL), amely megváltoztatja a vásárlási szokásokat, és forradalmasítja az e-kereskedelmet hazánkban is.

A BNPL szolgáltatás előnye

   • KÉNYELMES, a megvásárolni kívánt terméket azonnal megrendelheti, fizetni ráér
    később, átvételt követő 14 napon belül
   • BIZTONSÁGOS, a vásárló még a fizetést megelőzően meggyőződhet arról, hogy
    pontosan azt az árut kapja meg, amit megrendelt
   • GAZDASÁGOS, ugyanis a BNPL szolgáltatás a vásárló részére nem okoz
    többletköltséget

Milyen termékörökre ajánljuk az IzzyPay fizetést
Az IzzyPay a BNPL üzletpolitika szempontjából kifejezetten alkalmasnak tart bizonyos termék típusokat, mint például:

 1. Divatáru
 2. Könyvek, ide értendő az e-könyveket és hangoskönyveket is
 3. Sporteszközök és szabadidő tevékenység végzésére alkalmas eszközök, kiegészítők
 4. Játékok,
 5. Ruházat, cipő, ruházati kiegészítők
 6. Barkács és kertészeti termékek
 7. Lakásfelszerelési termékek, kisbútorok

A fenti lista csak egy iránymutatás, nem zárjuk ki bármilyen webshop kínálatának a megvizsgálását.